WODOM

wodom2013@gmail.com

WODOM Advanced

Kedden és csütörtökön súlyemelő szakedzéssel kezdődik, majd erősítés és METCON. Pénteken 2-3 feladatsor (versenyszimuláció). Ezeken az edzéseken nincs csoportos bemelegítés, technika gyakorlás (a gyakorlatok javítása viszont nem marad el) és nem nagyon változtatunk a feladatsorokon, de megmarad a Scaled és az Rx’d kategória, hogy mindenki részt tudjon venni rajta.

WODOM Training

Csoportos edzés, ami mindig irányított és előre megtervezett programot követ. Minden edzés közös bemelegítéssel kezdődik a napi edzés – WOD – ismertetése után. Ezt követi a gyakorlás – skill – rész, ami a felkészültebbek, régebb óta edzők részére lehetőség az erő fejlesztésére egy adott gyakorlatból, amíg az újabbakkal gyakoroljuk és fejlesztjük a technikát. A WOD minden nap más és más. Persze előfordul ismétlés felmérés céljából. Minden edzésen a teljes testet vesszük célba, nem csak egy vagy két izomcsoportot támadunk.

Team WOD

Általában péntek délután tartjuk ezt az edzést. Lényege – a komoly program mellett – a csapat összekovácsolása. Rendszerint hosszú, minimum 35 perces folyamatos mozgás, ami előtt sokszor játékos, de alapos bemelegítést tartunk. Külön technika gyakorlás ilyenkor nincs.

Open DOM

Az OpenDOM azok számára ajánlott, akik képesek önállóan edzeni komolyabb edzői irányítás és felügyelet nélkül.
Ha valaki úgy érzi,hogy egy bizonyos gyakorlatot szeretne fejleszteni, vagy van saját programja, akkor itt van lehetőség erre.

WODOM Morning

Reggeli edzés, melyek általában kis csoportosak, de felépítése azonos a WODOM Training-gel. A kis létszám miatt könnyebben tudjuk az egyénekhez igazítani.

A reggeli edzés segít abban, hogy felébredjen a test és az elme, így a napot már energiával telve lehet megkezdeni.